Kasza Tibi: "Pokoli élmény volt a feleségem zaklatójának a szemébe nézni"

Bűncselekmény hiányában nem indul nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki a napokban egy áruházban követte Kasza Tibi feleségét, perverz gondolatokat suttogott a fülébe, hozzá simult, a nyakába lihegett és egészen az autójáig "üldözte" a rémült kismamát - értesült a TWN.

Kasza Tibi megkeresésünkre megerősítette az értesüléseinket és nem tett lakatot a szájára, amikor a véleményéről kérdeztük.

"Nem kívánom senkinek az elmúlt pár napot. Nyilván amikor az ember tehetetlenül hallgatja a várandós, zokogó felesége hívását, mert valakitől retteg, aki követi őt, aki hozzásimul, perverz gondolatokat suttog a fülébe, majd a kocsijáig követi és az ablakon bámul be kaján mosollyal az arcán, az nyomokat hagy az emberben. Egy kismamának pedig ez egy komoly trauma. Az eset óta képtelen aludni, olyan mély nyomot hagyott benne ez a támadás. Eddig sem engedtem sehova egyedül, de most ez hatványozottan igaz." - kezdte Kasza Tibi, aki egy további döbbenetes fejleményről is beszámolt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ma este remélem velünk együtt nézitek az új show-mat! 20:40 Sztárok és Párok! A Tv2-n ❤️

A post shared by Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) on

"Az is felkorbácsolta még ezt, hogy be kellett azonosítania az elkövetőt, meg kellett néznie a fényképét. Nem szerettem volna ezzel felzaklatni, de kénytelen volt megtenni. De számomra is egy pokoli élmény volt a feleségem zaklatójának a szemébe nézni!" - folytatta a TV2 sztárja, aki hozzátette: egy picikét értetlen is jelen helyzetükben. 

"Ha ők eddig is sejtették, hogy bűncselekmény hiányában úgysem lesz nyomozás, akkor nem értem, miért kellett mindezt megtennünk. Miért kellett megnéznie a képét? A történtek ellenére ő továbbra is vígan hódolhat a zaklató hobbijának védtelen nőkkel szemben." - magyarázta.

Tibi szerint a kiérkező rendőrök magánemberként szintén feldúltak voltak az eset hallatán, és biztos benne, - annak ellenére, hogy ők is tehetetlenek - férjként, családapaként elítélik az ilyen cselekményeket. "Egy dolog elgondolkodtató, hogy sajnos ez az ember továbbra is folytathatja beteges játékát védtelen nőkkel minden következmény nélkül. És az még a durva, hogy ha én a helyszínre érkezve szemtanúja vagyok ennek a zaklatásnak és közbeavatkozom, valószínűleg közbelépésemért én megkaptam volna a felfüggesztettemet." - magyarázta Kasza Tibi.

A műsorvezető egy dologgal vigasztalja magát, hogy az ő esetükkel felhívták a figyelmet az elkövetőre és a problémára, így talán más védtelen nők testi épségét óvták meg. Továbbá hiszi, a jövőben a biztonsági őrök is érzékenyebben reagálnak majd egy-egy védtelen nő segítségkérésére.

24 óra