Sokkoló! Életveszélyben élt otthonában Völgyi Zsuzsi és családja

Már gyerekként is veszélyben volt Völgyi Zsuzsi és családja élete, de mindez csak most derült ki.

Az énekesnő párja, Pasku Gábor hétfőn az anyósa házának felújításán dolgozott épp, amikor árokásás közben egy kemény tárgyon koppant a csákánya. "Szerencsére voltam katona, így rögtön felismertem a negyven centi hosszú gránátot. Nagyon óvatosan kiemeltem, majd telefonáltam az anyósomnak, mert csak az ingatlan tulajdonosa hívhat rendőröket, akik értesítik a tűzszerészeket" – idézte fel a történteket Gábor a Blikknek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Életem legnagyobb szerelme! ❤

Zsuzsi Völgyi (@zsuzsi_volgyi) által megosztott bejegyzés,

"Mielőtt elvitték a szerkezetet, megállapították, hogy egy második világháborús éles, szárnyas repeszgránátot csákányoztunk ki, amiben majdnem fél kiló lőpor volt." - folytatta a férj, aki csak este, az internetet böngészve szembesült vele, mekkora pusztítást tud okozni egy ilyen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Zsuzsi Völgyi (@zsuzsi_volgyi) által megosztott bejegyzés,

Zsuzsi órákon keresztül vigasztalta az édesanyját, akit sokkoltak a történtek. "Anyu egyre csak azt mondogatta: sohasem bocsátotta volna meg magának, ha tragédia történik. A kilencvenes évek elejétől abban a házban nőttem fel. Soha nem sejtettük, hogy egy robbanószerkezet tetején élünk, ami közvetlenül a szoba alatt lapult. Rengetegszer játszottam ott kisgyerekként a kertben vagy a házban. Glória, a kétéves kislányunk is sokat van anyunál. Rettenetes belegondolni, hogy bármikor a levegőbe repülhettünk volna." - magyarázta a Blikknek az énekesnő.

24 óra