Meglepő dolgot mondott a Tesco Kasza Tibi feleségének zaklatási ügyében!

Miután kétségbeesetten felhívta az autóját magára záró párja tegnap, Kasza Tibi mindent maga mögött hagyva sietetett hozzá. Ezt követően nyilatkozott lapunknak, még mindig feldúltan. "Megértem, hogy egy biztonsági őrt kötnek a szabályok, de azt gondolom, itt jönne az a minimális emberség, amit ez esetben hiába vártunk. Látják, hogy ott egy kismama egy zaklatóval a nyakában, és így is a pénztárosok vették észre, hogy baj van,... Nem, nem várnám el senkitől, hogy egy ilyen helyzetben menjen ki a parkolóba karatézni, annyit azonban igen, hogy legalább néhány lépést tegyen, legalább addig ne hagyjon magára egy megtámadott nőt, egy kismamát, amíg nem győződik meg róla, hogy békében odaért az autójához, haza tud menni. Ennyi emberséget szeretnék csak kérni" - mondta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

A tegnapi hírek hatására most az áruházlánc úgy döntött, közleményt ad ki, amelyből az is kiderült, a támadásnak lesznek következményei.

"A váci úti áruház parkolójában történtek miatt a Tesco ez úton is elnézést kér Kasza Tibor feleségétől.

Egyeztettünk a szolgáltató partnerünkkel arról, hogy a vagyonőrök ismételten vegyenek részt olyan tréningen, ami segíti őket az áruházakban felmerülő helyzetek megfelelő, és az emberségességet maximálisan szem előtt tartó kezelésében. Emellett külön kértük, hogy hívják fel a vagyonőrök figyelmét arra, hogy minden segítséget adjanak meg a hozzájuk forduló vásárlóknak." - közölte a Tesco sajtóosztálya.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Tibi egyébként az eset után rendőrt hívott és feljelentést tett. 

24 óra