Hoppá! Babát vár a népszerű magyar színészpár!

Rezes Judit és Szabó Győző újra szülők lesznek.

Az örömhírt a színésznő erősítette meg, és azt is elmondta, december végén egy időre elköszön a szakmájától. Azt mondják, a második baba is tervezett volt, és úgy tűnik, már a neme sem titok többé. A családfenntartó továbbra is Győző, aki a színészet mellett rádiózik, és éttermet is vezet. 

"Igazából eddig is inkább az enyém volt a családfenntartó szerepe, úgyhogy ebben nagy változás nem lesz. Ruhákban pedig jól állunk, ugyanis – bár számomra másodlagos a baba neme – a jelek szerint ismét kisfiunk lesz, és Misike ruháit megtartottuk" – mondta el a színész a Borsnak.

"Ahogy minden kapcsolatban, nekünk is voltak hullámvölgyeink Judittal, de átgondoltunk sok mindent. Imádom a gyerekeket, van egy nagylányom és egy kisfiam, Misi. Két-három éve jutottunk arra, hogy így 48 évesen, utolsó körben, miért is ne jöhetne még egy kistesó? Persze ebbe rengetegszer beleszólt a sok munka, úgyhogy annál nagyobb volt az öröm, amikor meghallottam a hírt" - mondta Győző a apnak, aki úgy tervezi, életmódot vált és visszavesz egy kicsit a tempóból.

 

 

24 óra