Horrorbaleset: 30 évesen halt szörnyet az ismert modell!

Lewis Hamiton gyászol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Focus

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés,

Megmagyarázhatatlan baleset történt a múlt héten Birmigham közelében: most az is kiderült, a Forma-1-es világbajnok Grid Girl-je az áldozat. Kate Woodcock az elmúlt két évben gyakran dolgozhatott együtt Lewis Hamiltonnal, többek között a világbajnoki futamokon is. Most alig 30 évesen elhunyt.

Woodcock a múlt csütörtökön Sutton Coldfield-ben elvesztette az uralmát a gépjárműve felett és egy falnak csapódott. Hiába a gyors segítség, a modell életét nem tudták megmenteni. A baleset helyszínén halottnak nyílvánították.

Korábban elmondta, imádott a Forma-1-en Grid Girlként dolgozni. "Azért csináltam, mert ezt szerettem volna csinálni. Imádtam. Nagyon sok munka van mögötte, az emberek ezt nem látják. Nagyon sokat kell rá edzeni" - védte meg a becsületét az egyszerűnek tűnő munka kapcsán.

Woodcock modellügynöksége a Twitter-en búcsúzott el tőle. s Model-Agentur nimmt auf Twitter Abschied: "Időt kell szakítanunk arra, hogy megemlékezzünk Kate Woodcockról, aki csütörtökön tragikus körülmények közt hunyt el. Mélységesen megdöbbentünk, és szomorúak vagyunk, hogy egy ilyen kedves, szép nőt elvesztettünk. Kiváló modell volt, mindig sugárzott" - írták.

 

24 óra