33 évvel fiatalabb lányt szeret a magyar mulatós sztár! Íme a 20 éves Fanni

Öt évig várt erre, újra szerelmes MC Hawer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Szent Péter bazilika a háttérben ?

MC Hawer (@mchawer) által megosztott bejegyzés,

A mulatós sztár egy koncertje után találkozott újdonsült szerelmével, aki az első sorban tombolta végig a fellépést. "Jó kedvem lett a szépségétől, és a dalainkat is szerette, mert az első sorban énekelt. A buli után aláírást és közös fotót is kért, amit még aznap éjjel a zenekar közösségi oldalának üzenőfalára is átküldött. Mivel ezt a portált én kezelem, kinyomtattam, aláírtam, és visszaküldtem neki a képet, és aztán levelezni kezdtünk" – vallott a Blikknek a megismerkedésükről Hawer.

Ekkor még maga sem hitte, hogy lehet esélye a 20 éves szépségnél.

"Amikor újra találkoztunk, és elbeszélgettünk, bevallottam neki, mit érzek iránta. Nem ijedt meg, sőt, már együtt ízlelgetjük a páros boldogságot. Mennyei!" – áradozott a lapnak rapper.

A jelek szerint az új szerelme egy érett gondolkodású lány. "Nem fordulok el valakitől csak azért, mert sokkal idősebb nálam. Jól érezzük magunkat együtt, ennél többre nem is vágyom" – fogalmazott Fanni, aki szülei vállalkozásában dolgozik.

"Amikor Gézával megismerkedtem, egy lehetetlen kapcsolatban voltam. Már nem volt érzelmi kötődésem, de most alig várom, hogy a kedvesemet megint lássam" – mondta Fanni a Blikknek.

 

24 óra