Rossz hír érkezett Mosolykáról! Aggódnak érte a rajongók

Nehéz napokon van túl Mosolyka, az egész országot meglepte: kórházi ágyáról posztolt.

Az egész ország ismeri, százezrek követik és szeretik Hozleiter Fanny-t, azt az izomsordvadással született lányt, akinek a betegsége az orvostudomány szerint korai halálhoz vezet. Fanny, vagy ahogy az egész ország megismerte, Mosolyka jókedvével vette fel a harcot a betegséggel szemben, bloggerként pedig emberek tízezreinek segít nap mint nap pozitív gondolataival, életszemléletével.

Talán ezért is döbbent most meg az ország, hogy Mosolyka, bár alig egy hete még egy régi élményét elevenítette fel, most egy vidéki kórházból osztott meg egy képet, és néhány gondolatot.

"Megviseltek az elmúlt napok. Nagyon. Most már újra van egy kis mosoly, de nem az igazi. Ez még nagyon nem. Még nincs bennem elég erő és az átélt dolgok, ha csak egy pillanatra is végigfutnak a gondolataimon megijeszt. Megijesztettem magam és a szeretteim. De tudtam, hogy maradni szeretnék minden erőmmel, mert van kiért, miért. Még annyi dolgom van, amit szeretnék megtenni. Fogok írni arról, hogy mi történt, de most még erősödöm és igen, minden kedves szó ehhez hozzásegíthet. A sürgősségin egy Lélek mellettem tovább utazott. Erre nincsenek szavak. Arra mikor kimondják az időt, mikor a Lélek továbblép... arra viszont van, hogy kimodjam, hogy mekkor lehetőség az élet. Az, hogy élhetek, hogy élsz, hogy megélhetsz dolgokat. Nem tudom, hogy miért döntöttem úgy, hogy ezt a leckét is vállalom, de talán mert nem elég még mindig magamnak és Neked, a szomszédnak a figyelmeztetés, hogy az élmények most vannak, nem majd. Majd helyett most tegyem meg, mit tenni lehet magamért, másokért. Hogy ezt most adjam át és nem majd..." - írta Mosolyka.

Képéhez százszám érkeznek a jókívánságok! Mi is mielőbbi jobbulást kívánunk!

24 óra