Durván beszólt a menstruáló nőknek Alekosz! Háború tört ki

Több nagyvárosban is járt az elmúlt hetekben, hogy nőt találjon magának, hiába. Alekosz most megfejtette az okát, egy emberként rúgott a nőkbe...

Továbbra is hölgyet keres magának Nagy Alekosz, aki az elmúlt napokban rendre kudarcot vallott, pedig több nagyvárosban is járt már. A görög most arra a megállapításra jutott, hogy a gyengébbik nem képviselőinek havi ciklusa és az esélyei kéz a kézben járnak egymással. Legfrissebb, ezzel kapcsolatos bejegyzése felrobbantotta a netet, kemény szavaira kemény kommentáradat érkezett. Áll a bál!

„A kedves tévénézők szerint miért csak peteéréskor akarnak engem a nők?

Fölháborítónak tartom, hogy engem csak peteéréskor akarnak a nők. Az elmúlt három esetben, amikor az ország több pontján szexuális kapcsolatokat létesítettem, föltűnt, hogy a megszokottnál jobban akartak a nők. Mint utólag kiderült, mindhárman menzesz előtti állapotban voltak. Menzesz után már nem akartak. Társaságomat nem keresték, a Facebookon letiltottak. Eltűntek!"

"Minekután egy becsületes menzesz három hétig tart, egy hét áll rendelkezésre az ismerkedésre és az örömszerzésre. A jövőben fontosnak tartom azt, hogy a nők megosszák velem ciklusaik rámvonatkozó dátumait, menzesz előtti napjaik ismerkedési fázisait. Tarthatatlan és sértő ez az állapot, hogy ilyesformán használnak ki engem! Havonta nem csak egyszer szeretnék szexuális kapcsolatot létesíteni. Mától naptár szerint megyek!” - írja Alekosz.

 

24 óra