Hoppá! Itt az első családi kép Görög Zitáékról!

Februárban mutatta meg a világnak focista szerelmét, majd kiderült, babát várnak. Görög Zita harmadik gyermeke megszületett.

Tavasszal egy időre el is búcsúzott a képernyőtől a csinos műsorvezető, aki onnantól kezdve nem titkoltan a születendő babájukra szeretett volna koncentrálni. Görög Zita mindenkit meglepett, amikor fél évvel ezelőtt egy ismert focista oldalán tűnt fel egy gálaesten. Laczkó Zsolttal azóta is tökéletes párost alkotnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#itsaboy #? #love #happiness #family #lasttrimester

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés,

Múlt vasárnap megszületett a pár első közös gyermeke!

Görög Zita a vízben hozta világra harmadik gyermekét, aki 3600 grammal és 54 centivel született. Párja végig mellette volt a szülőszobán. “Most már tényleg tudom, hogy a legnehezebb időkben is stabil, higgadt és szeretetteljes férfi van mellettünk!” – mondta a Bestnek Zita, aki elárulta, különleges nevet kapott a gyermekük. “Ráakadtunk a Timon névre, azt jelenti tisztelt, megbecsült. Olyan finom, lágy név, nagyon tetszett.”

És az első családi képre se kellett sokat várni. Zita szombaton reggel ezzel a képpel mondott köszöntetet szerelmének. Az első családi kép a Laczkó - Görög családról.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Köszönöm szerelmem! ❤️? #happy #motherofthree #littleboy #biglove #hakunamatata #couplegoals #timon

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés,

 

24 óra