"Mi van Ádámmal?" - Egy szőke férfival kirándult Tóth Andi - fotók

Augusztus 18-án Andi és Ádám is egy-egy posztban jelezte a világnak, kapcsolatuk fél éves lett. Akkor velük együtt örült az ország, és rajongók tízezrei. "Fél éve szeretem , ölelem, csókolom és a szerelmem / társam / barátom lett ez a kis csoda. Köszönöm, hogy fél éve igent mondtál a mozira! Szeretlek " - írta az énekes a képéhez.

És azóta: semmi! Se Andi, se Ádám lapján!

Csoda, hogy a rajongóknak ez szemet szúrt? Pláne most, hogy az énekesnő a napokban egy fiatal, szőke sráccal utazott egy romantikus kirándulásra az alcsútdobozi arborétumba. Andi több képet is megosztott az InstaStory-jában, és be is jelölte rajta a férfit.

Andi kirándulós képe alatt azonban már fel is bukkantak az első rajongók, akik aggódnak az énekesnő kapcsolatáért. "Mi van Ádámmal?" - kérdezte egy Matyi nevű férfi tőle, de amíg mások ezt követen is kaptak választ Anditól, a férfi kérdése megválaszolatlan maradt.

Az igazi meglepetés Andi kirándulópartnerének, Márknak az oldalán fogadott bennünket. A fiatalember látszólag szereti magát körbevenni hírességekkel, hiszen az elmúlt években is sok közös képet osztott meg többükkel is. Tóth Andi azonban egy frissebb ismeretség lehet. A férfi legfrissebb albumában pedig egy közös fürdőzésük látható, látszólag a férfi otthonában. Az album mellett pedig Andi és a férfi kommentekben küldött egymásnak szíveket!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De szeretem ? boldog augusztusi pillanatok...☀️ #nyárutolsónapjai #verano #amiga #szeretem #nyár #summer2018 #best #home #smile

Márk Kiss (@kissmarco) által megosztott bejegyzés,

Nos, most már biztosan sokakat érdekelne a válasz: Andi, mi van Ádámmal?

24 óra