Férjhez ment Alexa! Itt az első fotó!

És eljött a nagy nap! Néhány órája Alexa egy vicces képet osztott meg a közösségi oldalán: leendő férjével, Balázzsal és eksüvői tanúikkal hamburgert falatozva autóznak az anyakönyvi hivatal felé. "20 perc és férjhez megyek" - írta a képéhez.

"Mondtam is Balázsnak, hogy semmit nem szeretnék. Menyasszonyi ruhám, de gyűrűm sem lesz. Legszívesebben a kedvenc, fekete ruhámat venném fel, de ennek a vőlegényem nem örült annyira. Így végül farmernadrágra és fehér pólóra esett a választásunk." - mondta pár napja Alexa egy interjúban, néhány perccel ezelőtt pedig meg is érkezett az első kép élete talán legszebb eseményéről!

"Sziasztok! Férjhez mentem, elkeltem és igen ez volt életem legszebb napja. A drága esküvői ruhát, a milliós gyűrűt elhagyva egy polgári esküvő keretein belül hivatalosan is Farkas Alexandra vagyok. Köszönöm nektek akik szerettek bennünket , drukkoltatok nekünk és kiálltatok mellettünk a sok rosszakaró ellen is. Hálásak vagyunk nektek! Mostmár megerősítve de KÖZÖSEN Balázzsal dolgozunk értetek és a boldogabb életért, és azért hogy még több emberhez eljusson az országban és már az országon túl is a KÖZPONTUNK munkássága! Namaste" - írta a képe alá az ifjú ara, aki férjével, Balázzsal és feltehetően a két tanújukkal mosolyog boldogan.

24 óra