Csipke fehérneműre vetkőzött Mádai Vivien! Tűzforró képek érkeztek

Mádai Vivien januárban kockahasat villantott! A TV2 sztárja megkeresésünkre elismerte a turpisságot, ami a képét illeti, azt ugyanis nem véletlenül nem osztotta meg az Instagramján, csak az úgynevezett Story funkcióban. "Hetente kétszer igyekszem eljutni edzésre, személyi edzővel edzek és aerobic-ra járok. Kevesen tudják, szertornász múltam van, így a sportnak mindig szerepe volt az életemben. Az pedig lehet, hogy a hasam lapos, de cserébe a fenekem a földig ér" - videlődött akkor.

Vivi most két képet is mutatott a legutóbbi fotózásából, pedig ezúttal egy csipke fehérneműben pózolt a fotósnak. A műsorvezető egy vezető fehérneműmárka egyik reklámarca lett, vagy az ő esetben talán találóbb a reklámteste kifejezés. A képei  valósággal megbabonázzák a férfiakat, a hasán pedig továbbra is jól látszanak az apró kockái.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@triumphlingerie werk. ?? Alig várom a végeredményt! Köszönöm a mai napot. ? @galambe @gergopejko @makeoutartista @laszlopasztor @sandorszivos ?

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

Mádai Vivien terhessége alatt jó pár kilót felszedett, az utóbbi években azonban sikerült leadni a felesleget, és olyan vékony és csinos, mint talán még lánykorában sem. Ennek köszönhetően viszont egyre merészebb képeket oszt meg magáról, és remélhetőleg ez a jövőben is így marad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#hashtagételmérgezés ✋??

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

 

24 óra