Így csókolja párját Hódi Pamela! Közös képet posztolt Bencével

"Ez egy hosszú hét volt, rengeteg munkával és eredményes megállapodásokkal, aminek nagyon nagyon örülök. Tegnap és még ma is Medoo üzletlátogatáson voltam vidéken, de ahogy végeztem Székesfehérváron már rohantam is Natkóért Anyumhoz. Szuper kis délutánunk volt, estére pedig mentünk egy szülinapra, ahol már várt minket Bence" - osztotta meg a hétösszegző posztját a gyönyörű anyuka, és egy olyan szerelmes képet is mellékelt, amitől bárki könnyen elpirulhat.

Pamela néhány hete mutatta be a ruhamárkája, a Medoo új kollekcióit. Az eseményen megjelent párja, a Mezőkövesd focistája, Tóth Bence is. Már akkor is megosztott magukról egy szerelmes képet. Látszott, mindketten felnéznek a másikra, és támogatják egymást az élet minden területén.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??‍♂️??‍♀️ #ezjobbkeplett ?

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Hiába a ruhacsodák, a csinosabbnál-csinosabb modellek, a házigazda merész öltözékének köszönhetően akkor ellopta a show egy jelentős részét. Pamela ugyanis nem vett melltartót a gyönyörű ruhája alá és bizony, ez szinte mindenkinek szemet is szúrt. Szinte szó szerint...

24 óra