Botrány! Édesanyja a stúdióban várt Weisz Fannira! Ez történt

Fanni édesanyja egy órval korábban jelent meg a TV2 épületében, miután végzett, csendben, egy eldugott helyen várta meg, hogy lánya kamerák elé üljön.

Fanniék interjúja után pedig megvárta a lányát: "a szemtanúk szerint rövid beszélgetésük vitába fulladt, és többen meglepődtek, hogy az anyuka kiabálva reagált. A modellt szemmel láthatóan megviselte a közjáték, illetve az, hogy az elmúlt hetekben nem tudta élvezni a szerelem és a házasság adta boldogságot, mert lépten-nyomon az anyja nyilatkozataival szembesült: agymosáson esett át, férje uralkodik felette." - írja a Blikk, emlékeztetve arra is, a konfliktus Fanniék esküvője miatt csúcsosodott ki, ahová az édesanya nem kapott meghívót.

"Sajnáltatja magát, hogy nem jöhetett, holott korábban mindig azt mondta, nem támogatja a házasságunkat, nem akar részt venni benne. Azt szajkózza, hogy Peti miatt fogytam le, nem vesz tudomást a pajzsmirigybetegségemről és arról sem, hogy ezen csak ront az üzengetéseivel. Naponta próbálja tönkretenni az életem és a munkámat. A szüleit nem választhatja meg az ember, a férjét, az életútját viszont igen. Soha és senki nem tartott fegyvert a fejemhez, hogy kimondjam az igent. Hálás vagyok Petinek, hogy úgy választott engem, hogy tisztában volt a mindennapos nehézségekkel." - kelt ki magából a modell.

 

❤️

A post shared by Peter Hajmasy (@hagymaa) on

Az anyuka a Bors megkeresésére másra hívta felinkább a figyelmet, miközben csalódottságának is hangot adott - hiába szerette volna, nem tudta megölelni a lányát.

"Olyan, mintha megtagadott volna a lányom, pedig érzem és tudom, hogy bajban van. Láttam, hogy nincs jól és nagyon zavarban volt, lehet ez volt az oka a kirohanásának, esetleg előre betanították neki, ugyanis ha jól megnézték a nézők a felvételt, a szinkrontolmács hangjával párhuzamosan, motyogva mondta a szöveget Péter Fanni mondatai alatt. Megvártam az adás után és a stúdió mellett, körülbelül két percet tudtunk egymással kommunikálni. Elmondtam neki, hogy én értem őt, segíteni szeretnék neki és szívesen leülnék vele valamikor. Úgy tűnt, megértett, ám közben ott állt mögöttünk Péter, aki nagyon ridegen szemlélte az eseményeket, majd közölte, hogy indulniuk kell" – tette hozzá a Borsnak.

24 óra