Hatalmas örömhírt jelentett be Hien! Ez volt az álma

Mert nagyot álmodni és négy éve boldogan kürtölte világgá: sikerül!

Egy sikeres karriert hagyott maga mögött Hien, amikor négy évvel ezelőtt bejelentette, felvették a világ egyik, hacsak nem a legjobb zenei egyetemére Bostonba. Az énekesnő nem is sokat gondokozott, így a Berklee College of Music hallgatója lett, ahol világsztároktól tanulhatta a szakma legapróbb fortélyait. Nem akármilyen teljesítmény ez, hiszen a fizetős hallgatók évente 7-8 milliót is kifizetnek, hogy oda járhassanak.

Nos, Hien most hatalmas örömhírt közölt, amihez egy videó is tartozik.

"Emlékszem milyen hatás alatt voltam, amikor kislányként Disney meséket néztem. Ez a varázs nem múlt el azóta sem. A Fantasia című Disney mese egyik legszebb szegmensét választottam ki, amire zenét szereztem, zajszinkront írtam, hangzásokat terveztem. Az előadóművészet mellett megtaláltam a másik szenvedélyemet, amit ebben a projektben maximálisan kifejezhettem." - írta a közösségi oldalán, és eg is mutatta: kész a diplomamunkája. 

Nem akármilyen lett!

A Berklee College of Music egy világhírű intézmény, ahol igazi világsztárok, mint például Sting avatják be a hallgatókat a zene legmélyebb rejtelmeibe. De akadnak már olyan világsztárok is, akik itt végeztek és bizonyítottak: mint például Al Di Meola, Meghan Trainor, PSY és az Oscar-díjas Howard Shore is.

 

hi roomie ?‍♀️

A post shared by # HIEN (@hien999) on

 

24 óra