Férjét és kislányát is megmutatta Maya! Durván nekiestek a rajongók

Maya február közepén mutatta meg utoljára hatalmas babapocakját, akkor már sejteni lehetett, több képre már nem nagyon lehet számítani majd a baba érkezéséig. Nos, igazunk lett, a pici február 18-án megérkezett hozzájuk! 

 

Párkai Zorka Blanka 2018.02.18. ❤️

A post shared by Dr. Párkai - Cséffalvay Dorka (@dorkacseffalvay) on

Maya azóta még mindig csak sejtemes képeket mutatott a kislányáról, az első családi fotóra pedig egészen eddig kellett várni. "Mi" - írta a képéhez a gyönyörű fiatal anyuka, amelyen kislányával és férjével mosolyog boldogan.

 

Mi❤️

A post shared by Dr. Párkai - Cséffalvay Dorka (@dorkacseffalvay) on

Azonban az öröméből hamar üröm lett, rajongói között ugyanis feltehetően számos kismama, fiatal anyuka is van - közülük többen az úgynevezett kengurujuk, azaz bébihordozójuk miatt estek nekik. "Kenguruban, kifelé... :( Szomorú" - írta az első, majd nagyon hamar akadtak társai is...

"Az tény, hogy megoszlanak erről a vélemények, pont ugyanannyian vannak mellette mint ellene. Egy dolog biztos, én is a legjobbat szeretném a gyerekemnek, mint ahogyan gondolom Te is, és ennek fejében cselekszem. Szerintem senki nem csinálja rosszul, azért mert másképp csinálja mint én. Próbálj inkább Te is így gondolkozni, de köszönöm a kedves megnyilvánulást :)" - reagálta Maya, majd később kijelentette, nem vitatkozik egy ismeretlennel arról, mennyire jó anya ő, vagy sem.

24 óra