Hoppá! Szabó Ádám és Lola exének közös gyermeke lesz! Itt a bejelentés

Akár egy hollywood-i forgatókönyv.

2012-ben Szabó Ádám egy tehetségkutatóban ismerte meg Erdei Nikit, aki az Appril Project táncosaként versenyzett szállt harcba a győzelemért. A műsor után Ádám és Niki egymásba szeretett és hosszú évekig boldog kapcsolatban éltek, majd 2015-ben szakítottak. Tudni kell, a most 28 éves táncoslánynak egy nyolcéves kisfia is van, Norbika. Ádám így már belekóstolhatott a pótapaságba is.

 

Lola hosszú időn át élt se veled, se nélküled kapcsolatban Czoller Bencével, aki mostanság a JETLAG nevű formáció tagjaként ismert. A pár tavaly még a tervezett esküvőjéről nyilatkozott a Fem3 Caféban, Lola nem titkolta, párja kétszer is megkérte a kezét, az esküvőt tavaly őszre tervezték. Megtartani már nem sikerült, két hónapja Lola elárulta, Bencével szakítottak.

 

És itt az újabb sztárbaba híre: Lola exe és Szabó Ádám exe ma már egy pár, Bence és Niki pedig most egy közös fotóval kürtölte világgá, gyermeket várnak. "Egy új kis csoda csöppent az életünkbe! Nagyon boldogok vagyunk! Norbika mellé egy kislányt kaptunk ajándékba! Köszönöm Czoller Bence, hogy másodszorra is átélhetem ezt a csodát! Veled!" - osztotta meg Niki a közösségi oldalán.

 

24 óra