Óriási siker: Az egész világ dúdolja majd a magyar sztár dalát

Világsiker küszöbén áll Bereczki Zoltán - Balogh Lászlóval közös szerzeményükkel a világ egyik legnépszerűbb termékét reklámozzák majd.

Az énekes-színészt egy londoni barátja hívta, hogy vérfrissítést szeretnének a kinti reklámiparban, küldjön pár dalt, hátha... Bereczki és barátja három dalt is készített és kiküldött..

 

Jason Derulo... #enafakalakii igaz @pandalaci???

A post shared by Bereczki Zoltán (@bereczkizoltan) on

"Hetekig nem volt semmiféle visszajelzés, ami eléggé idegőrlő volt. Aztán egy délután, amikor a sport és az esti fellépés között ledőltem két órára, rengetegen kerestek az összes lehetséges fórumon. Akkor tudtam meg, hogy a mi szerzeményünket választották, amivel persze még volt munka bőven. Kiderült, egy teljes hosszúságú dalt is kérnek mellé.

Na, akkor éreztük, hogy ez nem egy egyszerű meló, ami kicsit jobban fizet, hanem egy hatalmas lehetőség.

Augusztus 17-ét sosem fogom elfelejteni. Hajnalban találkozhattam személyesen Quincy Jonesszal, ami hatalmas élmény volt számomra. Aznap költöztem és aznap kaptam meg a hírt: Amerikában engedélyezték, hogy a dalunk az egész világon elérhető legyen. Most készítünk két új dalt is, és az ősszel már New Yorkba utazunk, hogy klipet forgassunk hozzájuk" - mondta a Best magazinnak.

 

Panda & BZ. Már megint zenélgetünk... ? #choices #pringles #newsongs #newalbum

A post shared by Bereczki Zoltán (@bereczkizoltan) on

Szerzeményük a világ egyik legnépszerűbb chipsmárkájának reklámdala lesz.

24 óra