Friss hírek érkeztek Caramelék kislányáról!

A Hot! magazin cikke szerint minden jel arra mutat, hogy sokat javulhatott a kis Szofi állapota. "Az ismerőseik szerint eddig a kórházi kezelések tekintetében minden rendben halad. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy bár idén a legkevésbé számítottunk arra, hogy Caramel és a felesége, Szilvi is ellátogatnak a Szigetre, ők mégis elmentek egy kicsit kikapcsolódni" - írja a lap a pár kapcsán.

 

A post shared by caramelmusic (@caramelmusic) on

A magazin felidézi Caramel korábbi szavait is, az énekes ugyanis a legnehezebb időszakokban is az Istenhez fohászkodik. Erre tanította a kislányát is. "Mielőtt Szofi az életem része lett, mindig azért imádkoztam, hogy képes legyek jó döntéseket hozni. Mióta viszont megszületett, őt említem meg elsőként az Úrnak. Néha látom, hogy magától is beszélget Istennel" - mondta egy korábbi interjúban lánya kapcsán az énekes.

 

A post shared by caramelmusic (@caramelmusic) on

Rengeteg támogatást kapok a barátaimtól és a rajongóktól is, akik arról biztosítanak, hogy imádkoznak értünk. Több ezren írtak nekünk. Ez erőt ad, mert ebből tudjuk, hogy gondolnak ránk. Voltak pillanatok, amikor csak ezek tartották bennünk a lelket” – mondta a Megasztár győztese az ACNews-nak hónapokkal ezelőtt...

 

A post shared by caramelmusic (@caramelmusic) on

 

 

24 óra