Bimbót villantott Hódi Pamela saját divatshowján!

Hódi Pamela ma bemutatta a ruhamárkája, a Medoo új kollekcióit. Egy gyönyörű kertvárosi étterem kertjében vonultak fel a csinosabbnál csinosabb modellek, hogy megmutassák azokat a ruhacsodákat, amelyeket az üzletasszonnyá lett anyuka álmodott meg az elmúlt hónapokban.

 

?? #medooforyou

A post shared by medooforyou (@medooforyou) on

Hiába a ruhacsodák, a csinosabbnál-csinosabb modellek, a házigazda merész öltözékének köszönhetően ellopta a show egy jelentős részét. Pamela ezúttal nem vett melltartót a gyönyörű ruhája alá és bizony, ez szinte mindenkinek szemet is szúrt. Szinte szó szerint...

De nem csak Pamela villantása miatt marad emlékezetes ez a nyárvégi este. A házigazda ugyanis most először jelent meg nyilvánosan eseményen együtt szerelmével, Tóth Bencével, akivel január óta alkot egy párt.

Természetesen a jeles eseményen megjelentek Pamela legközelebbi hozzátartozói is, így a huga, az édesanyja és a nagymamája is a helyszínen csodálhatta meg, milyen sikeres lett önerőből Pamela. 

A színvonalas showról számos gyönyörű kép került fel Pamela oldalára és természetesen a saját márkájának, a Medoo-nak az oldalára is. Természetesen számos híresség is megjelent az eseményen.

 

24 óra