Bréking! Rendőrkézre kerülhet ma Alekosz! Papírja van róla, jogsértésre készül!

Július végén tudatta a világgal, az agyában az orvosok szerint nincs minden rendben, ezt követően megdöbbentő  bejelentést tett Alekosz.

Már papír bizonyítja, ma rendőrök kapcsolhatják le!

Dióhéjban az előzmények: Alekosz önként szeretett volna börtönbe vonulni, de hiába ment le Tökölre, nem engedték be. Oda ugyanis csak smasszerek és elítéltek tehetik be a lábukat. Alekosz így elhatározta, bűncselekményt követ el, és azt is elárulta, azért, hogy börtönbe kerüljön, átússza a Dunát.

"A nyári utolsó hónapjának első napján Bejelentem! A Tököli Országos Büntetésvégrehajtási Intézetbe 48 órára való bekerülésem érdekében, ígéretemhez hűen átúszom a Dunát. Vízbeereszkedésem méltó időpontja, legyen hát a nyár utolsó napja!

Augusztus 20-án, 21.00 kezdettel a Parlamentnél ereszkedek a vízbe, majd számításaim szerint kicsivel odébb jövök ki.

Amennyiben az Ünnepi rakétázást biztonságosan szeretnék lebonyolítani, úgy vagy várják meg amíg elhagyom azt a szektort, vagy kezdjék egy órával később. Sajnálom, de az időpontomból nemengedek. Oldják meg ahogyan akarják, vagy tudják. Én, vízreszállok!" - írta augusztus 1-én posztjában.

 

Nos, a nagy nap elérkezett! Alekosz dolgát feltehetően nem könnyíti meg, hogy mindenki pontosan tudja, mire készül, azt is, hogy hánykor és hol.

Így meg lennénk lepve, ha a fekete fecske fürdőnadrágjában egyáltalán a folyóig eljutna ma a Parlament környékén. Már az is kisebb csoda lenne, ha a vízbe is be tud majd ereszkedni, ezt követően azonban már csak az a kérdés, mennyi időn belül emelik majd ki. Azt egyelőre megjósolni sem lehet, indul-e majd eljárás vele szemben, és ha igen, milyen bűncselekmény, vagy szabálysértés gyanújával.

Ma reggel Alek hivatalos papírt tett közzé, jogellenes dologra észül!

Kattints a meglepő fejleményért!

24 óra