Újabb fotó érkezett - képeken az elmúlt év magyar sztárbabái!

A népszerű rádiós, Cooky és kedvese Debora nyitotta meg a celebsort, ami a babahíreket illeti ebben az esztendőben, január végén ugyanis megszületett Kevin, a sztárpár első kisfia. Nem nehz kiszálmolni, már fél éves is elmúlt és hatalmas.

 

Megyünk kiràndulni???#napikevin???‍♀️

A post shared by Cooky (@cooky_hivatalos) on

Tavaly még az ünnepek előtt érkezett meg Szabó Zsófi és férje első gyermeke. A babáról az első képeket a műsorvezető csak idén osztotta meg, de azóta is nagyon sokat nőtt már Mendel. És mindenkit elvarázsol.

A luxusalbérlet lakóit sem kerülte el a gólya, oda többször is fordulnia kellett. Előbb ÉNB Barbi távozott a lakók közül, a sorozat és az élet szerint is uyganabból az okból: babát várt. A kislánya megszületett és olyan gyönyörű, mint az édesanyja.

ÉNB Maya is elhagyta a sorozatot, ő tavaly férjhez ment, majd idén tavasszal ő is édesanya lett. Hasonlóan barbihoz, neki is kislánya született, Zorka pedig alapjaiban állította a feje tetejére az ifjú édesanya életét.

 

Örök szerelem❤️

A post shared by Dr. Párkai - Cséffalvay Dorka (@dorkacseffalvay) on

A valóságshow szerelmeseinek sem kellett lemondaniuk a szülői örömökről. A legutóbbi Villa egyik legszexibb lakója, Zseraldin is édesanya lett. A TWN.hu elsőként mutathatta meg a kislányát, Mirabellát, aki mára már hatalmas hajasbaba lett.

Luxus Vivi második gyermekének érkezését szinte az egész ország végig követhette, sokan talán forintra lebontva is vissza tudják idézni, mi mennyibe került Edward érkezésének köszönhetően. A luxus srác ma már hatalmas forma.

Kapócs Zsóka már a kisfia érkezése előtt leszögezte: nem szeretne belőle celebbabát csinálni. Ennek megfelelően nem is nagyon teszi közzé gyermeke képeit. Akadt azonban egy-két alkalom, amikor kivételt tett, igaz, akkor is csak annyit mutatott belőle, amennyit szükségesnek érzett.

 

kisfiammal ❤️ Fotó: Borzi Vivien, Story magazin

A post shared by Kapócs Zsóka (@kapocszsoka) on

 

24 óra