Elege lett! Kipakolt Weisz Fanni férjéről a modell édesanyja!

Néhány napja még jeltolmács segítségével, a TV2 Mokka című műsorában üzent lányának Weisz Fanni édesanyja, most a Star magazinnak adott interjújában rántja le a leplet a szépségkirálynő férjéről.

"Pétert rajtakaptam egy hazugságon, amivel szembesítettem. Ekkor kezdte ellenem és a fiam, Gábor ellen hangolni Fannit. Ezután volt egy csúnya vitájuk. Egy hatalmas koppanásra mentem be, és arra, hogy mindenféle büdös k*rvának hordja el a lányomat" - magyarázta az édesanya a magazinnak.

 

?

A post shared by Peter Hajmasy (@hagymaa) on

Péter egy éven át lakott Fanniéknál, az édesanya szerint volt alkalma alaposan megismerni őt. "Elmagyaráztam neki, hogy akkor sem engedheti meg ezt a viselkedést, ezt a hangnemet a lányommal szemben. Majd elküldtem a háztól, mire ő csak azt hajtogatta: ő is itt lakik. (...) Fanni végül tisztázta a helyzetet, így Péter összepakolt és elment. De hozzátette: jegyezzem meg, bármit megtehetek a lányomért, de nem tudom szexuálisan kielégíteni" - idézte lánya férjének szavait az édesanya.

Végül Fanni Péterékhez költözött, az édesanyja azóta biztos benne, nagy bajban van a lánya. Azóta sem tud beszélni, találkozni vele, és állítólag többször meg is fenyegették őt. Az édesanya többször volt már padlón emiatt, de mindig talpraállt.

"Az apukám is erőre kapott szerencsére, és ő is azt szajkózza: meg kell menteni ezt a kislányt, mert bajban van! Nem venném biztosra, hogy Péter nem bántalmazza a lányomat. És Fanni biztosan elhallgatná ezt. Oda kell állnom, ki kell szednem ennek a fiúnak a markából" - szögezte le a magazinnak Ágnes, aki szerint Péter pszichoterrorban tarthatja a lányát.

24 óra