Hihetetlen ajándékot kapott Kylie Jenner a szülinapjára!

Extázisban várta a Kardashian-Jenner klán, hogy éjfélt üssön az óra, és Kylie Jenner, a família egyik legnagyobb sztárja hivatalosan is felnőtté váljon. Onnantól kezdve már vedelhette is a méregdrága pezsgőket.

Kylie férje, Travis vörös rózsákkal díszítette fel a kertjüket, másfél millióba kerültek a virágok. De mindez csak apróság ahhoz képest, amit elvertek az éjszaka alatt, az ajándékokról nem is beszélve.

 

woke up to a little fairytale ? thank you baby @travisscott

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A hajnali órákban ki is vonult a rendőrség, hogy véget vessen a bulinak, hiszen az ünneplő hírességek kicsit túllőttek a célon, ami a rongyrázást illeti. De a java csak ezek után jött, másnap - és ez szó szerint értendő - Kylie kicsomagolta az ajándékait.

A fiatal apuka és férj fantáziája aztán a virágoknál el is fogyott, és úgy gondolta, ha az ajándékai milliókba kerülnak majd, akkor a kedvese biztosan boldog lesz. Így eshetett a választása egy hófehér Rolls Royce-ra. Igaz, talán klíma sincs benne.

 

a blessed birthday ✨ so grateful..

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Kris Jenner, a Kardashian-Jenner lányok mamája is bebizonyította, nem az ötlet volt a fontos ezen az ünnepen. Ő egy Kylie 21 felirattal ellátott bőröndszettet virított az ünnepeltnek. Természetesen prémium kategúriásat, Louis Vuitton-tól.

A buli legütősebb képeit ebben a galériában találod:

 

perfect night ??

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

24 óra