Kiss Ramóna újabb titkára derül fény? Papp Gergő száján kicsúszott valami

Íme Kiss Ramóna hatalmas pocakja - ezekkel a felvételekkel indult ma a Reggeli, ahová visszatért a csinos műsorvezető is. Nem csoda, hogy párjával úgy döntöttek, már világgá kürtölik a boldogságukat, hiszen ezt a pocakot sokáig már biztosan nem lehetett volna rejtegetni. Igaz, most úgy tűnik, egyéb titkaik még lehetnek Ramiéknak, de erről picit később...

"Hölgyeim és uraim, nézzék meg ezt a csodálatos kismamát, most már nem titok, tegnap este óta az egész ország tudhatja Ramiék boldogságát Lékai Máté vőlegényével... Megtörtént a csoda!" - kezdte a műsor elején Papp Gergő, majd Rami vette át a szót. "Igen, mondhatjuk, hogy megtörtént a csoda: kisbabát várunk, aminek nagyon örülünk. Egészségesek vagyunk, boldogok úgyhogy minden rendben" - mondta Ramóna mosolyogva, miközben Gergő konfettivel is megszórta őt.

A beszélgetésből arra lehetett következtetni, Papp Gergő természetesen már tudhatta egy ideje, hogy Ramiékhoz rövidesen érkezik majd a gólya, így úgy tűnt, vágre önfeledten beszélhetnek arról amiről eddig még csak véletlenül sem lehetett kamerák előtt. És talán ez zavarhatta meg Papp Gergőt annyira, hogy szegény Ramónáék egy másik jelentős titkáról kezdett el beszélni: 

"Én amilyen egy figyelmetlen tuskó vagyok, egy pillanatra átgörgetve egy pillanatra csak azt hittem, hogy megvan az esküvői helyszín. Egy fontos dolog..."

Ezek szerint Ramónáék rövidesen összeházasodnak? Nem lenne meglepő, főleg annak a fényében, hogy már úton a baba. 

 

 

 

24 óra