Megdöbbentő dolgokat állít lánya vőlegényéről Weisz Fanni anyja!

"Levelemet azzal a céllal fogalmazom meg, mert aggódom kislányomért, Fanniért! Szavakban nagyon nehezen tudom leírni érzéseimet, gondolataimat, napjaimat. Egyet biztosan állíthatok, hogy senkinek nem kívánom ezt a nyomasztó érzést, ami minden percben átjár már harmadik éve!" - kezdte levelében néhány napja Weisz Fanni édesanyja, Ágnes, aki nyilvánosan szólt lányához, majd annak udvarlójához is. Válaszokat egyelőre nem kapott.

Ágnes ma reggel a Mokka vendége volt, ahol megdöbbentő dolgokat árult el lánya udvarlójáról. "Látszólag normális és kedves fiatalember, aztán amikor az első hazugságaival szembesítettem, onnan kezdődött a probléma" - magyarázta Fanni édesanyja. "Én 2016-ban két hétig nem tudtam, hol van a gyerekem!"

"Nem tudok mit tenni ellene. Nem tudom feljelenteni. Ez a fiú mint egy véres kardot cipeli Fannit az orra előtt. Az is egy dolog, hogy vannak ezek az adóproblémák, de most már arról is tudomásunk van, hogy nem csak ennyi baj van..." - magyarázta az anyuka, könnyeivel küszködve.

 

My Loves!❤️

A post shared by Peter Hajmasy (@hagymaa) on

Fanni és vőlegénye a jelek szerint már az esküvőre készül, bő egy hete tartották a lány lánybúcsúját, a hétvégén pedig a jelek szerint Péter legénybúcsúját is megejtették. Ekkor még felhőtlennek tűnt az ünnep...

 

????? #legenybucsu 2.0

A post shared by Peter Hajmasy (@hagymaa) on

 

24 óra