Diáklányt keres albérlőnek Alekosz - nem pénzt kér cserébe

Az iskolakezdés az albérletek piacát is felpörgeti, Alekosz egyedi ajánlattal forgatja fel a "szakmát".

Tízezreket spórolhat(nak) az(ok) a diáklány(ok), aki(k) Alekosznál vesz(nek) ki albérletet. A görög ugyanis rendkívüli ajánlattal jelentkezett az ingatlanpiacon. Pénzt nem, egészen mást viszont kér a 18 évnél idősebb diáklányoktól.

"ZIMMER! ZIMMER!

Hamarosan kezdődik az Iskola! Az albérletek, már ha van, az egekben. Mivel egyedülálló lakos vagyok úgydöntöttem, lakótársat keresek. Szexért cserébe megosztom az életteremet! Lakhatást kínálok diáklányoknak!

Amit tudni kell. Fürdőszoba nincs! Tisztálkodás az emeleten a Mamánál. Elvárások. Heti négyszeri Szex. Vasárnap nem igénylem. Budapestre a közlekedés kifogástalan. Az udvar végében van az Érd-Felsői vasútállomás. Busz, kicsit odébb. 18 éves kortól várom az ingyen lakni akarók jelentkezését!" - közölte Alekosz.

S hogy hogyan kell elképzelni a lakbér fizetését? A TWN.hu-nak Alekosz ezt is elárulta.

"Az aktus csakis kizárólag misszionárióban történhet, mivel éber vagyonőrként még a boldog pillanatban is magam és a partnerem, az az az ingyenlakóm biztonsága a fő! Barátnőt - padtársat hívni lehet, de egyszerre csak egy lakóval foglalkozom. A kauciókat elengedem, viszont az első aktus a beköltözés estélyén kell, hogy legyen! Időintervalluma: 2 óra! Beszélgetéssel együtt." - mondta a lakástulajdonos.

24 óra