"Demi Lovato meghalhat" - Egy bennfentes szerint a saját kezében a sorsa

Lassan tíz napja, hogy kórházban kezelik a 25 éves énekesnőt az elkövetkezendő napokban azonban lehet számítani arra, hogy végre ki is engedik. Demi Lovatonak onnantól kezdve csak egyetlen útja marad: az elvonó.

 

#TELLMEYOULOVEMETOUR ?

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Az, hogy még mindig kórházban kezelik, csak egy dolgot bizonyít, Lovato bizony nagyon közel volt a halálhoz. Erre utalnak a legutóbbi hírek is a lázról, és folyamatos hányásról. 

A legfrissebb hírek szerint Demit tényleg hamarosan kiengedik, a csapata pedig már készen is van a tervekkel, ami kizárólag egy bentlakásos elvonókúra lehet. De van egy kis bökkenő: Demi egyelőre nem döntötte el, akarja-e ezt.

„Meghalhat, ha nem megy be" - mondta egy bennfentes a TMZ-nek, és at sem tikolta, hogy azok az emberek, akik igazán közel állnak hozzá, válaszút elé fogják állítani. "Vagy bemegy az elvonóra, vagy nem számíthat ránk soha többé".

 

#TMYLMpreorder #TellMeYouLoveMe

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Ugyanis senki sem szeretne az énekesnő esetleges halála miatt felelősséget vállalni, és lelkiismeret-furdalást érezni, hogy nem tett ellene semmit. Jó ideje már készenlétben voltak a barátok, mert korábban is kiderült, Demi visszaesett, és azóta minden segítséget elutasított.

Már csak bízni lehet benne, hogy Demi jó döntést hoz!

24 óra