Ez a magyar nő Németország legszexibb rendőre - szomorú bejelentést tett!

A szexi magyar rendőrlány egy videóban jelentette be, egy időre szögre akasztja a rendőr-uniformist. Fél év szabadságot vett ki, repülőre száll és meg sem áll Floridáig. "Ez idő alatt nem kapok majd egy forintot sem az államtól, a megtakarításaimból és az influenceri bevételeimből élek majd" - közölte a rajongókkal.

"Mindenkinek adva van a lehetőség, hogy egy időre a munkaszerződése felfüggesztését kérje, egy éves időtartamra nem igazán, de a fél éves egy kompromisszumra alkalmas lehetőség - mindenkinek" - mondta ezzel kapcsolatban a szolgálat egyik szóvivője. Azaz Adrienn nem érezheti magát kivételezettnek.

A magyar származású rendőrlánynak nincsenek nagy tervei, ki szeretné pihenni magát és több időt tölteni a családjával. Az igazsághoz ugyanakkor az is hozzátartotik, hogy félmillió Instagram-követővel könnyen köthet olyan reklámszerződéseket, amelyekkel havonta több ezer eurót, azaz  akár több millió forintot is könnyen megkereshet.

A rajongói most azt találgatják, vajon 2019 év elején újra munkára jelentkezik-e Drezda büszkesége. Sokan ugyanis attól tartanak, nem biztos. Igaz, Adrienn maga sem tudja megmondani, melyik munkája a kedvesebb a számára. De amíg ilyen gyönyörű képeket posztol, nekünk rajongóknak legyen is mindegy...

 

24 óra