Ezért kivételeznek Saroltával - csak György hercegre vonatkozik ez a szigorú szabály!

Lajos herceg keresztelőjén ellopta a showt, most az is kiderült, bizony, egyelőre kivételes helyzetben van Sarolta hercegnő, ami az előírásokat illeti.

Sarolta büszkén vitte Lajos herceg keresztlevelét az eseményen, sőt, a helyszínen megjelent újságíróknak keményen oda is szólt az esemény előtt:

Ti ide nem jöttök be!

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Vilmos és Katalin kislánya a jelek szerint egy dolgot már nagyon megtanult: bármerre is van dolguk, ott úton-útfélen kamerák és fotósok követik őket. Ő pedig imádja ezeket a helyzeteket. Hol integet, hol bohóckodik, hogy odaszól nekik. 

Köztudott, a királyi családban szigorú protokoll uralkodik, amelyeknek most még a frissen érkező Meghan Markle-nek is sokszor meggyűlik a baja. Ezek azonban egyelőre nem vonatkoznak Sarolta hercegnőre. Testvérére, György hercegre azonban már igen.

"Létezik olyan szabály, ami az öröklési sorrendben 4. helyen álló hercegnőre – egyelőre – nem vonatkozik. Míg György hercegnek meg kell hajolnia a királynő előtt, addig Saroltát senki sem kötelezi erre. Ennek pedig egészen egyszerű oka van" - írja a Blikk.

A gyerekektől ugyanis nem lehet elvárni, hogy születésüktől fogva trónörökös módjára viselkedjenek, így csak szép lassan szoktatják hozzá őket a szabályokhoz. Egy szakértő szerint az ötödik életvtől kezdik el tanítani őket.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

A királyi gyerekektől nem várják el rögtön, hogy trónörökös módjára viselkedjenek: csak lassan szoktatják hozzá őket a gondolathoz, hogy nem átlagos élet áll előttük.

"Az egyik ilyen a királynő előtti tisztelgés, melynek pontos menetét György herceg nem olyan rég sajátíthatta el: Katalin hercegné és Vilmos herceg legidősebb gyermeke ugyanis alig egy hete lett ötéves" - írja a lap.

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra