Bréking! Újra nyilvánosak Lajcsi lányának bikinis képei!

Alig egy évvel ezelőtt Bogi azt nyilatkozta, érzése szerint fogynia kellene. "Jól érzem magam a bőrömben, nem tagadom, de – mint szinte minden nő – én is tudnék változtatni magamon, ha nagyon muszáj lenne. Ha a modellkedést komolyabban gondolnám, mint anno tettem, akkor néhány kilót fogynom kellene." - mondta a Borsnak.

 

Let’s get away ???

A post shared by Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) on

Bogi azóta már az első szerelmén is túl van. A korabeli fiúval csak néhány hónapot töltöttek együtt, majd rájöttek, nem egymásnak rendelte őket az ég. Lajcsi így újra aggódhat lánya kérői miatt.

 

#baywatchfeeling ☀️❤️?

A post shared by Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) on

"Bevallom, régen azért idegesített, amikor egy buliba is utánam küldött valakit, hogy leskelődjön, vagy vigyázzon rám. Szerencsére ez már nincs így. Igaz, azért most is szeret elbeszélgetni mindig azzal, aki épp udvarol nekem. De ma már tudom, csak jót akar, és félt engem" – mondta tavaly a lapnak Bogi.

Bogi a napokban az óceán partjáról töltött fel szexi képeket, a jelek szerint a jól megérdemelt nyaralását töli éppen. Látszólag nagyon jól érzi magát, és mindez sugárzik a képeiről is. 

 

The ocean is a poem without words ????

A post shared by Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) on

 

24 óra