Súlyos balesetet szenvedett Kárász Róbert!

Rosszul rögzített csatornafedélre lépett, félig bele is zuhant Kárász Róbert.

Az esés következtében a műsorvezető lába sérült meg, a nyoma örökre látszódni fog. "Egy hétvégi szabadtéri rendezvényre hívtak meg, amit nagyon vártam. Gyönyörű idő volt és ahogy sétáltam az étterem felé, ráléptem egy olyan csatornafedélre, ami láthatóan a helyén volt, valójában viszont rosszul volt rögzítve" - mesélte az ATV-nek Kárász.

"Csak arra emlékszem, hogy félig bent vagyok a csatornában, a jobb lábam és a könyököm fogott meg. A csatorna öntöttvas pereme pedig végigzúzta a bal lábamon a sípcsontot." - tette hozzá.

A lába annyira bedagadt, hogy alig tudta mozgatni, traumatológiára szállították. Kiderült, hogy a csonthártya is sérült a zúzott seb alatt.

 

Az új szerelmem❤️???. #ujrarobogok #varosikozlekedes #karaszrobijelenti

A post shared by Kárász Róbert (@karaszrobert) on

"Egy hétig szinte lábra sem tudtam állni, hatalmasra dagadt a lábam, óriási nyílt seb keletkezett rajta. Ezután egy hónapon keresztül mindennap kötözésre és sebtisztításra jártam, utána már csak ritkábban." - mesélte Kárász.

Kárász az emúlt hetekben fájdalomcsillapítókkal dolgozott, és az eset óta gyalog és robogóval is kerüli a csatornafedeleket.

24 óra