Friss! Újra kellett éleszteni Demi Lovato-t!

Demi Lovato-t egy los angelesi klinikára szállították. A TMZ legfrissebb híre szerint pedig tényleg nem heroin miatt kerülhetett be. Legalábbis ezt állítja egy közeli ismerőse, aki szerint nem túladagolás és nem heroin okozta az énekesnő "rosszullétét".

Hogy milyen drogot használt? - azt a forrás azonban nem akarta elárulni. De állítólag a barátok voltak azok, akik egy olyan ellenszert adtak be neki még a mentők kiérkezése előtt, amivel gyakorlatilag újraélesztették.

Lovato éveken át használt kokaint és egy úgynevezett oxycontin nevű szert, ami egy erős fájdalomcsillapító, rákos betegek kezelésénél használják. Az sem elképzelhetetlen szakértők szerint, hogy ugyanolyan fentanyl nevű szert használhatott, mint ami Prince halálát okozta. Amerikában egyre többen használják, és sokkal erősebb, mint a heroin.

Lovato és a barátai szerda virradóra egy Hollywoo Hills-i apartmanban buliztak. Éjfél körül Demi elvesztette az eszméletét, a légzése is leállt, a barátai élesztették újra. A helyszínre érkező mentősök nem árulták el, milyen szert vehetett be az énekesnő, a rendőrök pedig nem találtak semmit, mire kiérkeztek az ingatlanba. Így egyelőre ők is tehetetlenek. 

Az énekesnő szóvivője azt mondja: "Demi ébren van és a családja mellette."

 

Bts with @angelokritikos ?

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

A People magazinnak most egy másik közeli ismerőse azt állítja, Demi sosem tette le végleg a drogokat. "A démonjaitól sem szabadult meg végleg. Hosszú ideje depresszióval és félelmekkel küzd - és még mindig egy nagyon sötét világban él" - mondta a forrás.

Videó a helyszínről:

 

24 óra