Meztelen képei a neten! Visszaéltek a magyar sorozatsztár nevével!

Évek óta minden egyes hétköznap láthatjuk őket a képernyőn, a jelek szerint most visszaélnek a nevükkel. És a meztelen képeikkel is.

A luxusalbérlet lakói a közösségi oldalakon is egyre népszerűbbek, ez viszont remek támadási felületet ad az internetes bűnözőknek. Ma már ugyanis nem csak a hírességek oldalait feltörve lehet értékes közösségi oldalakhoz jutni, a nevükben "sajátot" építve is hamar biztos jövedelemforráshoz juthat az ember. Emlékezzünk csak, Kiss Ramóna és Tápai Szabina oldala is néhány hónapja került illetéktelenek kezébe. Ramóna így kért segítséget:

 

Tegnap délután posztolni szerettem volna az Instagram profilomon, de többszöri próbálkozás ellenére is kidobott a rendszer. Mivel biztos voltam a jelszavamban, így tudtam, hogy nagy a baj. Egyik percről a másikra tudatosult bennem, hogy feltörték a profilomat és mindent töröltek. Tudom, hogy ez "csak" egy internetes felület, de közszereplőként ez egy fontos, hosszú évek munkájával felépített közösségi platform, ahol a több mint 160 ezer követőmmel tudtam kommunikálni.. Nyilván egyik percről a másikra nem lehet visszaállítani a oldalt, de bízom abban, hogy továbbra is Velem lesztek és végigkíséritek az életem fontosabb történéseit. Ezzel a poszttal arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy kiemelten fontos kell, hogy legyen a Ti adataitok védelme is, és hogy egy pillanat alatt tűnhet el minden ha nem megfelelő módon biztosítjátok az oldalatok, profilotok biztonságát! #helloujinstam?#gyertek #kovessetek #follow #koszonomhogyvelelemvoltatokvagytokeslesztek❤️ #nemsokarajonanyuszi? #remeljukatavaszisvelejon? #puszipacsi✋?

A post shared by Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on

De itt az újabb áldozat: a luxusalbérlet Evelinje. A fiatal lány nevében már közel 40 ezres oldal üzemel a népszerű képmegosztón. Ahol egyébként az Evelint alakító Anita is regisztrált tag, alig több mint 70 ezer rajongóval. Most ráadásul a lányról meztelen képeket tettek közzé.

 

A post shared by @anii.20 on

Lapunk úgy tudja, hogy ez az oldal nem az Anitáé. Most ráadásul arra is használják, hogy a sorozat egyéb szereplőinek is hamis profilt építsenek vele. Egyre-másra jelennek meg rajta a hamis hastag-ek, amelyekkel többek között Borit és Xéniát akarják ismertebbé tenni. Természetesen hamis profilokon.

 

?? #ejjelnappalbudapest

A post shared by ⭐️Xénia⭐️ (@kovacs_xenia40) on

A kamuoldalak gyakran hivatkoznak egymásra, és jelölik be egymást, mintha valóban összetartozó csapat és közösség lennének. De a képeik között átlalában a legritkább esetben bukkannak fel közös képek, általában szóló fotókkal és azok közül is a merészebbekkel próbálnak meg sikereket elérni. Mint most Evelin és Bori esetében is. 

 

A post shared by ?Bori? (@bori.30) on

 

 

24 óra