Bűncselekményre készül Alekosz, mert nem engedték be a börtönbe!

Nagy vihart kavart Alekosz szerdai bejelentése, ma, azaz pénteken börtönbe vonul. Ez történt Tökölön.

Nagy Alekosz nem a levegőbe beszélt, amikor azt mondta, ma bevonul egy börtönbe, hogy bent töltse a hétvégéjét. A TWN.hu elsőként írta meg, mire készül a volt valóságshow-sztár. A Blikk pedig nemrég megírta, Alekosz valóban megjelent a tököli börtön bejáratánál, papucsot, WC-papírt is vitt magával, azaz valóban a rácsok mögé készült. Oda azonban nem jutott be. Erről már a TWN.hu-nak mesélt néhány perce telefonon.

"Épp onnan jövök. Sajnos nem eresztettek be. Egyébként furcsának találom, hogy aki nem szeretne bekerülni, azt beviszik, aki be szeretne menni, mint én, az nem mehet" - szögezte le az elején Alekosz, aki ennek ellenére elégedett volt a fogadtatással, hiszen érzése szerint hozzá méltó beszélgetőpartnerei akadtak. 

"Két tiszt fogadott, magasrangúak,az egyik egy őrnagy, a másik egy alezredes." - emlékezett Alekosz, aki közölte: szeretne egy huszonnégy órás fogvatartást. "Azt mondták, két módja van annak, hogy bekerüljek: ha beállok smasszernak, vagy ha bűncselekményt követek el. Átgondoltam, és úgy döntöttem, nekem ez mindenképpen kell, ez az iskola, úgyhogy el kell követnem egy bűncselekményt. Olyat, amivel másoknak nem, legfeljebb magamnak árthatok." - összegzett Alekosz.

A görög lapunknak ki is jelentette: még a mai nap folyamán a közösségi oldalán közzéteszi, mikor, hol és mi fog elkövetni! 

Kíváncsian várhatjuk a fejleményeket.

24 óra