Közel fél mázsát fogyott a Wall Street farkasa sztárja! Fel se ismered így

A 34 éves színész eddig mindig a duci, mókás fiú karakterét alakította, legtöbbször vígjátékokban. Ennek az időszaknak biztos vége.

Ha vicces, duci szereplőre volt szükség egy filmben, az elsők között merült fel Jonah Hill neve. Márpedig az elmúlt évtizedekben sokszor volt rá szükség. Megkapta többek között a Wall Street farkasa című film egyik legkarakteresebb szerepét, de játszhatott a 21 Jump Street vagy a Haverok fegyverben című alkotásokban is.

Úgy tűnik azonban, ő sem tett le arról, hogy egyszer az izmos, sármos főhős szerepét osszák rá, és őrült diétába és edzésbe kezdett. De még mielőtt megnéznénk az eredményt, emlékezzünk rá a múltból:

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

A változás már tavaly szemet szúrt egyszer a világnak, akkorra Jonah közel negyven kilótól szabadult meg. Ráadásul nem is akármilyen mentorral sikerült mindez. Jonah megnyerte magának Hollywood egyik ügyeletes szépfiúját, a nők álmának egyik főszereplőjét, Channing Tatum-ot. Év elején a MET-gálán már így jelent meg:

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

És íme a legfrissebb fotók egyike. Jonah az elmúlt hónapokban méretes szakállat is növesztett, ami miatt látszólag kerekedett, ám hinnünk kell az edzőtremi pletykáknak, ez már bizony az izom, hiszen egyre nagyobb muszklikat épít magának. Mára már közel fél mázsával könnyebb, mint legsúlyosabb időszakában.

 

Kattints a hihetetlen képekért!

24 óra