Senki nem tudta megnyugtatni: idegösszeomlást kapott Angelina Jolie

Angelina jelenleg Angliában forgatja a Démona című filmet. Állítólag azon borult ki, hogy nem vihette magával Londonba a gyerekeit: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne és Knox utazását ugyanis Brad Pitt megakadályozta. Jolie egy érzelmes jelenet forgatásaközben borult ki. A szemtanúk szerint zokogott, reegett a teste, nem lehetett megnyugtatni.

 

How are you celebrating Christmas?

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

Nemrég a bíróságon is Pitt került fölénybe. Kiderült, Jolie nem csak a láthatást akadályozza, de a telefonos kommunikációt is beszabályozza exe és a gyerekek között. A bíróság megtiltotta neki ezeket, és nem ellenőrizheti Brad Pitt üzeneteit sem. Akár a felügyeleti jog is átkerülhet az apukához.

Az 54 éves Brad Pitt összejött a 42 éves Neri Oxmannal, akivel egy építészeti projekten dolgoznak együtt. Ezt követően azonban szinte elválaszthatatlanok lettek. Gyakran látják őket együtt és tényleg nagyon hasonlít Jolie-ra.

Neri nem csak gyönyörű, de rendkívűl okos is. Egy amerikai műszaki egyetemen professzor, többek között készített egy 3D-nyomtatót üvegek részére. Brad Pitt márpedig imádja az okos nőket. Jolie már kevésbé lelkes!

 

A new perspectives... OxMan #neriOxman #design #art #tecnologia #inspiration

A post shared by AVRP (@avrp.design) on

24 óra