Nekiestek a rajongói! Alexa őszintén vallott 26 évvel idősebb párjáról - videó

"A mester és tanítványa viszony nálam indult el először. Tovább néztem, mint kellett volna. Mikor így elmerengsz valakin, csak nézed és mesél és néztem, néztem, néztem és láttam, hogy a többiek már rég mással foglalkoznak, én meg még mindig őt nézem. És elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé" - kezdte Alexa, és hozzá is tette: Balázs nem nagyon tudott ezzel mit kezdeni.

Alexa azt sem titkolta, párja az elején szerinte nem volt nyitott rá, így ő udvarolt neki. Balázs gyermekei elfogadták őt, és végre kiélheti az anyáskodó szerepét. Alexa azt is hozzátette: a lelkünk alapvető állapota, hogy boldog legyen, nulla-huszonnégyben. A mai világban pedig megpróbálják ellopni egymástól ezt. 

A lány büszkén osztotta meg a riportot a közösségi oldalán, és talán maga sem számított rá, rajongói egy része ismét keményen nekiesett. Vannak, akiket nem győzött meg a riport, csak erősebbé tették a véleményüket: Balázs idős Alexához, és csak lyukat beszélhetett a hasába. Ugyanakkor a kommentelők másik fele kitart a lány és párja mellett. 

Alexa a riportban azt is elárulta, migrénes fejfájással fordult Balázshoz segítségért, és egy nagy döntésben is számított rá. Alexa elhagyta előző csatornáját, mert úgy érezte, egy helyben topog. Jelenleg egyébként vele együtt nyolc tanítványa van a férfinak.

 

♥️

A post shared by Farkas Balázs (@farkas.balazs.arpad) on

24 óra