Popsiszelfivel hergeli a rajongóit Tolvai Reni!

Tolvai Reni a TV2 Élet+Forma című műsorában nemrég arról beszélt, hogy szerelmének, Kállay-Saunders Andrásnak sokat köszönhet azért, hogy jó ideje egészségesebben él.

Rövidesen pedig akár világhírű énekesnő is lehet belőle, hiszen megismerkedett Jacko egyik testvérével, Randy Jackson-nal, akinek annyire megtetszett Reni hangja, hogy már a közös munkán törik a fejüket. Az énekesnő rövidesen ismét a tengerentúlra utazik emiatt, de remélhetőleg a szelfibotját nem hagyja itthon.

Legfrissebb képén ugyanis úgy tűnik, a popsija sokkal feszesebb és kerekebb lett az elmúlt hónapokban. Feltehetően a sok edzésnek köszönhetően, hiszen Reni jó ideje aktívan sportol, hála szerelmének, Kállay Saunders Andrásnak.

 

@blissandbody.fitness ?? @patricia_fitnessmodel ❤️

A post shared by RENI TOLVAI (@tolvaireni) on

Néhány hónapja az édesanyjával nyaralt a tengerentúlon, akkor ezt a képet is megosztotta a közösségi oldalán. Hatalmas sikert aratott vele már akkor is, azóta pedig a jelek szerint csak kerekebb és izmosabb lett.

Reni azért gondosan ügyel arra, hogy szemből se felejtsék el őt a rajongók. Volt már korábban egy olyan felépése is, ahol dominaként jelent meg a színpadon, ez a felső most arra emlékezetet minket.

 

Te is rossz vagy? ?

A post shared by RENI TOLVAI (@tolvaireni) on

Tolvai Reni a Megasztár nyertese. De azóta már tudjuk, a sikerhez lehet, hogy kevés lett volna annyi, hogy szenzációsan énekel. Ő azon magyar sztárok egyike, akinek a képeire is érdemes odafigyelnie a rajongóknak, hiszen akad látnivaló rajtuk bőséggel.

 

A post shared by RENI TOLVAI (@tolvaireni) on

24 óra