Selena Gomez összeomlott: új szerelmével csókolózik Justin Bieber!

Már május végén szárnyra keltek a pletykák, hogy Justin Bieber újra Hailey Baldwin-nal jár, megerősíteni azonban senki nem erősítette meg a hírt. Most perdöntő bizonyíték készült az ügyben: a két sztárt egy járókelő vette videóra, ahogyan New Yorkban csókolóznak.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

A DailyMail híre szerint Justin és Hailey egy percre nem engedte el egymás kezét, sőt, igencsak belefeledkeztek a vad csókcsatába. Mindezt a járókelők szeme láttára, akiknek sikerült több képet és videót is készíteni róluk. Azért is meglepő mindez, mert Hailey alig egy hónapja Shawn Mendes oldalán jelent meg a MET-gálán. Azt is vállalták, ők egy pár.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Akadtak azért olyan rajongók is, akik megszólították őket és Justin készségesen beszélgetett azokkal a gyerekekkel, akik oda vannak érte. Ezen a képen látszólag szerelme, a csinos modell ácsorog némileg zavarodottan a kínos helyzetben.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

És íme a videó, az egyik utolsó késdöfés Selena Gomez szívébe. Az énekesnő most szembesülhetett vele, volt párja mennyire odavan a fiatal modellért, és ismerősei szerint nagyon megviseli őt mindez. A Justin iránti érzései ugyanis azóta sem múltak el, és fáj neki, hogy így látja őt.

24 óra