Kislányuk miatt támadják Kasza Tibit és feleségét!

"Megdöbbentő üzenetet kaptunk Manóval, miután bejelentettük, hogy kislányt hord a szíve alatt" - kezdte a TWN.hu-nak Kasza Tibi. "Egy kétgyermekes anyuka hosszan taglalta, hogy igazából egy lány gyerek az nem gyerek. Igazából fiút csinálni az eredmény, lányt csinálni az csak maszatolás. Odáig is elment, hogy Czeizel Endrét is belekeverte, azt mondta, Czeizel szerint is fiút nehéz csinálni, lányt pedig bárki tud. Ezt ecsetelte és fejtette ki hosszasan, olvasva a sorait én pedig döbbenten néztem magam elé. Teljesen le voltam forrázva! 2018-ban ott tartunk, hogy, ha gondolnak is ilyet az emberek, vagy elviccelődnek vele, még hagyján, de egy kétgyermekes anyuka, arcát, nevét vállalva nyilvánosan kifejti ezt egy édesanyának, mondván a pocakjában lévő kislány nem gyermek? Megdöbbentő!" - magyarázta Tibi, akik tegnap még ezzel a cuki fotóval boldogan kürtölték világgá, kislányuk lesz.

(A fotó a TWN.hu tulajdona. Minden jog fenntartva - a szerk.)

Kasza Tibi azt mondja, a nemtelen támadás csak erősebbé tette őket a hitükben. "Elképesztően boldog vagyok, hogy kislányom lesz. Sosem volt kérdés, hogy fiút, vagy lányt szeretnék jobban, közhely, de igaz, csak a kezeket lábakat számoltuk, hogy egészséges legyen. Ezt az esetet is csak azért mondom el, nehogy ez a fajta gondolkodás másokat is megfertőzhessen. Ezek a születendő kislányok a jövő édesanyái! És én már most megígérem, apu mindent megenged majd, apuval mindent meg lehet majd dumálni és ha valamit anyu nem enged, akkor nyugodtan jöhet majd hozzám, megbeszéljük..." - tett ígéretet a leendő apuka.

Tibi és felesége, Manker május 24-én töltötték fel közös videójukat az Instagram-ra, amelyben hallható az a dal is, amely gyermekük szívhangjára és szívhangjából született. Tibi és Manker ezzel a dallal hozta a világ tudtára, rövidesen bővül a kis családjuk.

 

Szeretnénk veletek megosztani egy hatalmas örömhírt ?❤️

A post shared by Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) on

A nagy bejelentés után egy héttel Tibi már meg is osztotta az első képet felesége egyre kerekedő kismama pocakjáról. A fotó természetesen egyszerre megható, vicces, és őszinte, egyszóval pont olyan, amilyet Kasza Tibiéktől remél az ember.

 

Nincs is jobb móka mint apával farkasszemet nézni ?❤️?❤️

A post shared by Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) on

24 óra