Lekapcsolták a zsaruk a Viszkist! Ismét törvényt szegett

Pálinkával bukott meg a Viszkis - ittas vezetésért bevonták Ambrus Attila jogosítványát – tudta meg a Blikk.

A lap beszámolója szerint a Viszkis a múlt hétvégén Szegeden vendégeskedett és elkövetett egy nagy hibát: az autóját nem merte a Tisza parton hagyni. Pedig ivott.

"Három napig voltam egy rendezvényen, szombatról vasárnapra pedig az autómat akartam átvinni a szállásomra, mert nem akartam ott hagyni, ahol parkoltam, mivel ott már nem őrizték" - mondta a lapnak a Viszkis, aki leszögezte: ivott, de nem volt részeg.

"Két pálinkát, azaz két felest ittam még este, az igazoltatás pedig másnap hajnalban történt. Nem arról volt szó, hogy mattra ittam magam, nem voltam részeg. Amikor a hídon mentem át, akkor állítottak meg. Megfújtam a szondát, és ennyi. Gyakorlatilag mindenkit szondáztattak, tehát nem engem szedtek ki a sorból, ők csak végezték a dolgukat, nem is lázadtam ez ellen, volt bennem alkohol." - mondta a Viszkis, akinek a jogosítványát a helyszínen elvették. 

Ambrus Attila nem tudja, mennyi időre ugrott a jogsija, de állítása szerint valahogy majd megoldja, hogy tudjon utazni. Ő ugyanis rendre járja az országot, előadásokat tart, kerámiákat árul.

24 óra