Nyaralós képe miatt estek neki a rajongói Rubint Réka unokahúgának!

Soma és Rella a képeik szerint épp Balin nyaralnak. Fürdőruhában fekszenek a tengerparton, hegyet másznak, kirándulnak, jetskiznek, egyszóval élvezik azt, hogy végre egy picit kettesben lehetnek, és kiszabadulhattak a dolgos hétköznapokból.

 

??

A post shared by Rubint Rella (@rellarubint) on

A romantikusabbnál-romantikusabb képeik alatt ezer, sőt, tízezerszám jelentek meg a szívecskék és kommentek, Rella és Soma rajongói a párral együtt örültek minden egyes pillanatnak és képnek. Aztán egy meggondolatlan döntést hozott...

 

A post shared by Rubint Rella (@rellarubint) on

Rella három képet osztott meg egy albumban arról a pillanatról, amikor egy delfin megpuszilja őt. Már az első kommentelők egyike nekiesett a lánynak, és hamar többen is csatlakoztak hozzá! "Én azt hittem,hogy beléd több jóérzés és empátia szorult és nem támogatod a delfinek rabságban tartását. Ezek a delfináriumok ugyanolyan állatkínzások, mint mondjuk elefánton ülve utazni..." - kezdte sorait egy Anita nevű nő, akihez sokan csatlakoztak. Többen azt is megjegyezték, hiba volt a képet feltenni.

 

#dolphinkisses??

A post shared by Rubint Rella (@rellarubint) on

A kommentek aztán cunamiszerűen ellepték a fotó alatt az oldalát, és volt egy időszak, amikor szerelme, Novothny Soma is billenytűzetet ragadott, hogy párja védelmére keljen. Mindezeket leszámítva Rella egyik legfrissebb képe alatt már arról ír: sosem volt még ilyen boldog.

 

Safari Time ??❤️#bali#safari#withmylove#newpet#fun#enjoy

A post shared by novothnysoma (@novothnysoma) on

24 óra