Ez a nadrág Kylie és Kim fenekének a titka? Paparazzi képek érkeztek

Senki nem mondja, hogy ez a véletlen műve. Kim Kardashian és Kylie Jenner együtt indult kávézni a napokban, és mindketten ugyanolyan nadrágban, hasonló cipőben és felsőben tették ezt. Ez már biztosan egy zsíros szerződés eredménye, és bár furcsán fest ez a sportos cicanadrág az elegáns cipővel, de a lényeg hátulról látszik igazán.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Csoda, hogy nem esett ki a paparazzi kezéből a gép, amikor ezt a kockát megörökítette. A reality-rokonok épp a kávézó felé szaporázzák, nincs azonban ember, aki azon tanakodna az öltözékük láttán, illik-e ez a nadrág ezekhez a cipőkhöz. Kim és Kylie popsija ugyanis minden másról elveszi a figyelmet. De vajon ez a nadrágnak köszönhető látvány?

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Kim legutóbb ezzel a nylon-ruhájával kavart nagy vihart. Melltartó nélkül, egy bugyiban vonult fel egy eseményen. Kizárólag egy kabátka volt az, ami eltakarta a bájait.

Amióta megszületett gyermeke, Kyliet sokan bántották, hogy nem nyerte vissza szinte azonnal a tökéletes alakját. Persze ő magasról tesz a kritikákra és kritikusokra, a Kimmel közös képe alapján pedig meg is értjük.

 

morning in paradise

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

24 óra