Dagad a botrány! Jolly keményen alázza Majkát! Rövidesen találkoznak

Tegnap mi is megmutattuk: Curtis ki is fotózta, hogy Jolly nyilvánosan neveti ki a dalt, amely a soproni fesztivál hivatalos himnusza lesz. Nem is kellett neki több, leírta a véleményét.

"Most néztem a VOLT hivatalos oldalán a klipünket és feltűnt egy furcsa dolog... Zoltan tarcsi alias jolly nevet a dalunkon...
Nem is tudom hol kezdjem ,mert mindig korrekt és tisztelettudó voltam veled és a többi fél nótássál szemben de mindig rá kell jönnöm ,hogy ha fain vagy azt hiszik szemtelenek lehetnek!
Na szóval drága Juli!
Nem tudom mitől volt ilyen jó kedved vagy miért érezted azt ,hogy megléped ezt de majd ha egyszer írsz saját kútfőből egy fél slágert akkor talán elfogadom ezt a hozzáállását tőled!
Addig fiam nagyon húzd a homlokodra a parókádat mert csinálok én julinak a pam pamot a bogyójára!" - írta Curtis.

És ekkor még nem volt vége. Majka csak ezt követően, a családi nyaralását "megszakítva" kért szót, hogy nyilvánosan vágjon vissza. Hosszas okfejtésében ő is Julinak nevezi Jolly-t, sőt, azt állítja, a haja sem az övé volt, azaz valószínűleg parókátviselhetettt, mielőtt kopasz lett.

"Lehet szeretni a dalainkat, meg lehet nem szeretni is. Mindenkinek joga van véleményt formálni , még azoknak is akiknek nem kéne. Erről szól a demokrácia.
Tarcsi Zoltán “Jully “ pont egy olyan ember akinek nem kéne , hiszen az egész élete,munkássága, megnyilvánulásai, zenének nevezett förmedvényei, vagy az elképesztően önszopó 19forintos videoklipjei pontosan olyanok , mint a Gucci pólói amikben jár. 
Olcsók és Gagyik!! 
Szegénynek még a haja se a fejéből nő ki... vagyis nincs is haja..vagyis volt, de az se az övé volt! 
Na mindegy!!
Szóval haver , mielőtt minket ekézel kérlek szépen légy férfi és keresd meg a farkad a lábad között, mert szükség lesz rá!! 
Bár ahogy a facebookos “szelfijeidet” nézem ,ha te ott lent matatsz, egészen mást találsz mint kéne. Aztán egyszer majd ha eléred azt a szintet ,hogy elhívjanak egy fesztiválra zenélni , akkor találkozunk a “bekkksztédzsben” és megbeszéljük ezt a dolgot. Ez azonban azt hiszem még messze van. 
Maradok tisztelettel Peter , akit nem lőnek le a videoklipjeiben, és utána nem éled fel , hogy bosszút álljon egy játékfegyverrel!" - írta többek között Majka, akinek a teljes bejegyzését itt olvashatod el.

Néhány órával ezelőtt Jolly is felébredt álmából, ami az ügyet illeti. A zenészek kakaskodása azért is furcsa, mert azért mindketten több szállal is egy csatornához kötődnek. Ráadásul mára az is kiderült, alig két hét múlva ugyanazon a fesztiválon lépnek fel, azaz találkozni is fognak rövidesen. Jolly nyilvános válasza azonban most csak olaj a tűzre, nehéz elképzelni, hogy ebből béke lehet a közeljövőben.

"Majka-Mancika! Írhatsz te itt bármit rólam a hajamról a videoklipjeimről a Gucci polóimról. Én zenész voltam vagyok és leszek... Te mi is vagy??? Rapper??? Várlak a stúdiómban ahol valódi hangszerekkel megmutathatod élőben mit is tudsz? Ne a facebookon szájhősködj a rajongóid előtt!!! Beleolvastam pár kommentbe is, elég megosztóak a vélemények kicsit elgondolkozhatnál magadon talán vissza kellene már venni a nagy arcból öreg! " - írta Jolly, akinek a teljes bejegyzése itt olvasható.

 

És íme a vitát kiváltó sláger:

 

24 óra