Kislányuk betegsége kapcsán szólalt meg Caramel!

Rengeteg támogatást kapok a barátaimtól és a rajongóktól is, akik arról biztosítanak, hogy imádkoznak értünk. Több ezren írtak nekünk. Ez erőt ad, mert ebből tudjuk, hogy gondolnak ránk. Voltak pillanatok, amikor csak ezek tartották bennünk a lelket” – mondta a Megasztár győztese az ACNews-nak. 

Az énekes megpróbálja kizárni a gondjaikat, és tenni a dolgát a családjáért.

„Életemben először vagyok igazán hálás a médiának, mert nagyon korrektül kezelik a helyzetet. Ha akarnék, se tudnék mondani konkrétumokat a kislányomról, mert ez egy nagyon hosszú folyamat. Egyik napról a másikra nem lehet komolyabb eredményekről beszélni. Egyszer majd elmondhatjuk, hogy már látjuk a végét” – nyilatkozta Caramel.

 

Mindíg stúdióban! #budapestdal2018

A post shared by caramelmusic (@caramelmusic) on

Caramel és felesége Szilvi egy hónapja, egy-egy terjedelemes bejegyzésben hozta a világ tudtára, kislányuknál, Szofinál leukémiát diagnosztizáltak. A kislány kezelését azonnal meg is kezdték a kórházban.

Miután kiderült Szofi betegsége, Caramel azt is bejelentette, természetesen igyekszik eleget tenni a felkéréseinek. Legközelebb most vasárnap láthatjuk színpadon a Tavaszi Fesztiválon.  Június 22-én pedig a Budapest Parkban lép fel.

 

Idén is lesznek koncertek!Hamarosan bejelentjük a helyszíneket!Jöttök 2018ban is??

A post shared by caramelmusic (@caramelmusic) on

 

24 óra