Pszichiátriára került Cinthya Dictator! - Videóban jelentkezett az intézetből!

Nem nagyon emlékszünk olyanra, hogy egy ismert ember egy ilyen megalázó helyzetben, önként vállalja gyengeségét és azt, segítségre van szüksége. Cinthya Dictator most elsők között mutat példát ezzel - öt hónappal a történtek után nyilvánosságra hozta a videóját, amit a pszichitrián fekve forgatott magáról.

„Úgy érzem, hogy beszélnem kell róla, hogy 5 hónappal ezelőtt pszichiátriai kezelésen vettem részt azért, mert a szorongásaim olyan szinten elhatalmasodtak felettem, hogy nem tudtam már kontrollálni őket, ezért befeküdtem a kórházba." - mondha a felvezetőjében a lány, majd megmutatja, milyen az, ha az ember mások segítségére szorul és egy intézetben keresi a lelki gyógyulást.

„Nagyon elveszett vagyok, és félek, hogy itt kell lennem. Gondolatok vannak, és ez nagyon fájdalmas dolog, mert nem akarok gondolkozni. Csak rossz dolgok jutnak a eszembe, az, ami az én fejemben van, ahhoz nincs olyan eszköz, ami segítene, hogy ezt ki tudjam fejezni" - meséli a videóban, amelyben a kórházi ágyán, félhomályban fekszik.

24 óra