Két nő küzd VV Béci szívéért! Húga esküvőjére nem a párjával ment!

Mint ahogyan mi is megírtuk, hétvégén Béci testvére, Gigi férjhez ment. Az esküvőn a férfi gyermeke anyjával jelent meg.

VV Béci Valentin-napon jelentette be, nincs már együtt gyermeke anyjával, sőt, egy másik nő mellett boldog. Bejelentése már önmagában sokakat meglepett, aztán néhány napja, kislánya születésnapján Béci keményen nekiment a volt párjának. "Én egy igazi Férfi és egy makulátlan Apa vagyok, mindent megteszek a gyermekemért, legtöbbször Apaként az Anyja is én vagyok! Aki ismer tudja, hogy min megyek keresztül, a gyermekem olyan számomra, mint a saját testem és már fél éve test nélkül élem az életem." - kezdte akkor a sorait Young G, amire választ azóta sem kapott a nőtől.

Ezért is lepett meg sokakat, hogy az esküvőn volt párjával jelent meg. Az eseményről a nő ki is tett egy képet, amin mindketten láthatóak. A Bors szerint ez egyértelmű jele annak, küzd még Béciért.

„Szerintetek egy ilyen monológ után amiben leírja a tényeket… Kibékül a „minta anyukával”???? Egy sunyi, hátsószándékos képnek ne higyjen senki! Kedves újságírók keressetek bátran!” - kommentálta a közösségi oldalán a történteket Béci új szerelme, a csinos modell, aki a jelek szerint felvette a kesztyűt a párja exével szemben.

De mutatjuk mindezt képekben!

Íme a nagy vihart kavaró kép!

24 óra