Megszólalt Caramel: ez ad neki erőt, mialatt a kislányáért harcol!

Caramel lányuk jelenlegi állapotáról nem szeretett volna beszélni, a Blikken keresztül azonban üzent a rajongóinak, akiknek sokat köszönhet.

"Szeretném elmondani a közönségnek, hogy nagyon sok olyan pillanat van, amikor csak elolvasom azokat a kommenteket, amiket az oldalamra írtak. Sajnos, még nem volt lehetőségem ezekre hivatalosan is válaszolni. Voltak azonban olyan pillanatok, amikor csak ezek adtak erőt. Nagyon szépen köszönjük a több ezer hozzászólást. Olyan szeretetet kaptunk az olvasóktól meg a közönségtől, hogy azt nem is tudom megköszönni" – mondta Caramel a lapnak.

 

Mindíg stúdióban! #budapestdal2018

A post shared by caramelmusic (@caramelmusic) on

Caramel és felesége Szilvi egy hónapja, egy-egy terjedelemes bejegyzésben hozta a világ tudtára, kislányuknál, Szofinál leukémiát diagnosztizáltak. A kislány kezelését azonnal meg is kezdték a kórházban.

Miután kiderült Szofi betegsége, Caramel azt is bejelentette, természetesen igyekszik eleget tenni a felkéréseinek. Legközelebb most vasárnap láthatjuk színpadon a Tavaszi Fesztiválon.  Június 22-én pedig a Budapest Parkban lép fel.

 

Idén is lesznek koncertek!Hamarosan bejelentjük a helyszíneket!Jöttök 2018ban is??

A post shared by caramelmusic (@caramelmusic) on

 

24 óra