Súlyos betegségéről tett megrázó vallomást Cinthya Dictator!

Egy rendezvényen vallott a Borsnak Cinthya, aki határozottan kijelentette: sosem győzi majd le a rákot. Negyven kilóra fogyott.

"A nyirokdaganatnál az a probléma, hogy bárhol feltűnhet a testemben, ezért közel öt évvel a diagnózis után is háromhavonta járok kontrollra. Leginkább a lágyrészeimet és a tüdőmet szokták vizsgálni, mert ezeknél a testrészeknél a legnagyobb esélye annak, hogy esetleg újra feltűnjön a betegség. Az egész életemet leélhetem megfelelő kontroll mellett, betartva az orvosom által előírt egészséges életmódot, ám hivatalosan sosem gyógyulok meg a rákból. Szerencsére tünetmentes vagyok és igyekszem mindent megtenni, hogy így is maradjon" - mondta a Borsnak Cinthya, akinek legutóbbi képe alatt nagyon durva üzeneteket is kapott. 

"Sokan azt hitték az új képeim alapján, hogy nagy baj van velem testben vagy fejben, de igyekszem nem elolvasni a kommenteket. Vannak olyan durvaságok azonban, amellett nem tudok elmenni, az említett zombisminkes képem kapcsán kaptam olyan üzenetet, amelyben konkrétan a halálomat kívánták" – fakadt ki a lapnak Cinthya.

Íme Cinthya friss képei! 40 kilóra fogyott

24 óra